Dierenfotografie

Of het nu om een hond, kat, cavia, konijn of schildpad gaat…huisdieren maken onderdeel uit van je gezin. Ze hebben een bijzondere plek weten te veroveren en ze horen er gewoon bij. Het kan mij niet snel te gek gaan. Als echte dierenvriend laten we ons niet snel uit het veld slaan en weten we snel het vertrouwen van dieren te winnen. Het toverwoord geduld, vertrouwen winnen en een ontspannen sfeertje creëren zijn voor ons dan ook de belangrijkste troeven die wij graag inzetten, wanneer jullie ons de opdracht geven om jullie lieveling vast te leggen op beeld. Het is aan jullie of je kiest voor een mooie buitenlocatie of de shoot toch liever in de studio wilt laten plaatsvinden.

Voor een dierenportret kun je het gehele jaar een beroep op ons doen. De studio in De Kaasfabriek Markelo biedt hiervoor een geweldige locatie. Wil je liever een reportage met je huisdier op locatie, dan gaan wij dit regelen. Wij hebben diverse locaties in de omgeving van onze studio op maximaal 5-10 minuten rijden. Wij maken deze dierenportretten alleen op afspraak.

Mochten er onverhoopt toch geen goede weersomstandigheden zijn, dan kan de afspraak verzet worden of wijken we uit naar de studio. Toch liever in de studio? Kijk dan voor meer informatie op de pagina studiofotografie.

We denken graag mee bij het afdrukken van foto’s op fotopapier, inlijsten of het kiezen van de perfecte wanddecoratie, zoals dibond, geborsteld aluminium, afdruk op canvas en hout of de overige mogelijkheden. Kijk hier voor het algemene prijsoverzicht. We adviseren je graag over een passende grootte, vorm en materiaal.

De foto’s van jullie geweldige huisdier willen we graag gebruiken voor onze eigen website, social media en etalage. Heb je dit liever niet? Geen probleem, dan horen wij dit graag zo snel mogelijk, zodat we hier rekening mee kunnen houden.