Links

Fotostudio Markelo is een samenwerking tussen twee professionele fotografen. Marian Waanders en Marjan Noteboom hebben hier hun krachten weten te bundelen en beschikken sinds begin 2020 over een eigen bedrijfsruimte aan de Grotestraat 2 in Markelo. In de studio organiseren we naast verschillende shoots ook workshops en zijn we veelvuldig aanwezig bij evenementen in Markelo.

Onder de naam Infinitum-fotografie richt ik me op alle vormen van afscheidsfotografie.  Alleen met het hart ben je in staat om goed te kunnen zien en de juiste beelden vast te leggen. Beelden die een belangrijke rol kunnen spelen bij het verwerken van het afscheid van een dierbaar persoon. Afscheidsfotografie blijkt vaak een enorme waarde te hebben voor diegene die achterblijven. Een afscheid is een uniek moment en er is dus maar één kans om dit mooi in beeld te brengen. Voor Infinitum Afscheidsfotografie is Marian Waanders de tweede fotograaf, om continuïteit te bieden. Daarnaast bewerkt zij reeds bestaande foto’s en optimaliseert ze deze voor de herdenkingsdienst of voor rouwkaarten, bidprentjes en herdenkingskaartjes.

 

Marian Waanders is mijn collega fotograaf in Markelo en back-up voor Fotografie Marjan Noteboom, BeeldWoord en Infinitum-fotografie.  Voor haar ben ik back-up voor VerzinHet Fotografie.  Samen werken we als Fotostudio Markelo en niet voor niets is onze lijfspreuk:  “Samen sta je sterker!”

 

 

Maarkelsnieuws
Maarkelsnieuws is dé lokale nieuwssite voor Markelo. Een vijf-koppige redactie en een vast team fotografen zorgt elke dag voor actuele nieuwsberichten en passend beeldmateriaal.