Woord

Een heldere boodschap
Een tekst met een heldere boodschap, een duidelijk verhaal maar bovenal goed leesbaar. Naast het gebruik van de juiste woorden en grammatica bestaat een goede tekst uit een kop, een midden en een staart. Een artikel waar je makkelijk door heen fietst. In één keer begrijpen wat er staat zonder de zinnen nogmaals te moeten lezen. Teksten vormen een belangrijk onderdeel van communicatie en vertellen het verhaal. Samengevoegd met de juiste beelden vormt dit een ijzersterke boodschap.

Maar ook kunt u een beroep op ons doen wanneer u zelf uw teksten hebt geschreven maar toch niet helemaal tevreden bent. Wij kunnen deze teksten voor u redigeren waarbij we kijken naar de juiste opbouw, stijl- en taalfouten maar ook naar de leesbaarheid van de tekst. Het is tenslotte de juiste toon die de muziek maakt….

Over mij…
In de afgelopen jaren heb ik ondervonden dat schrijven bij mij past. Net als bij het fotograferen probeer ik ook met mijn teksten, de juiste toon te raken. De sfeer te vangen en weer te geven, zoals ik hem ervaren heb. In dit geval niet in beelden maar door de juiste zinnen op papier te zetten. Niets is mooier dan een verhaal te mogen schrijven dat iets teweeg brengt bij de lezer. Wanneer een tekst de mens weet te raken, wanneer de woorden iemand aan het denken zet; is mijn missie meer dan geslaagd.

Het schrijven hoort bij mij, het vormt een belangrijke uitlaatklep in goede maar zeker ook in slechte tijden. Papier is gewillig en geeft je de mogelijkheid om juist die woorden op te schrijven die je misschien op bepaalde momenten niet durft te zeggen.

Fotojournalist
Samen met een team van vijf redactieleden, ben ik bijna 10 jaar betrokken als fotojournalist voor de lokale nieuwssite Maarkelsnieuws. Met veel enthousiasme worden dagelijks artikelen over nieuwsfeiten, alledaagse gebeurtenissen en activiteiten geschreven, voor en door Markelo. Op jacht naar nieuws en dit op een perfecte en toch passende manier weten te verwoorden is mijn passie geworden waarbij voor mij, ook mijn liefde voor de fotografie onmisbaar is. In mijn beleving zijn de juiste woorden, maar zonder het perfecte beeld, niet voldoende om de boodschap daadkrachtig over te brengen.

Met ‘beeld en woord’ maak ik regelmatig uitstapjes naar (online) media zoals Nieuws uit Delden, WegdamNieuws, Hofweekblad en Tubantia. Hiermee zorgen we voor een mooie regionale samenwerking en versterken we elkaar. BeeldWoord schrijft en fotografeert naast deze mediakanalen ook teksten voor magazines, brochures, flyers, websites en levert graag input voor social media uitingen.

Voor iedere opdracht een passend tarief
Iedere tekst is anders. De opdracht is uniek waarbij we rekening houden met jouw eisen en wensen, spoed of geen spoed, het zijn dé elementen die de prijs beïnvloeden. Juist om die reden hanteren wij geen vaste tarieven voor onze werkzaamheden. Een uurprijs voor een schrijversdienst kan ideaal zijn, maar soms werkt een afgesproken prijs per tekst of project veel beter. Toch willen we je graag een indicatie geven van onze tarieven. Ons uurtarief start bij € 39,50 exclusief btw. Waar je op mag vertrouwen is een goed eindresultaat voor een passend tarief.

Neem gerust contact op en wie weet klikt het!