Redactioneel

BeeldWoord schrijft en geeft vorm aan onder meer boeken, nieuwsbrieven, briefpapier, flyers, advertenties en magazines. We redigeren, schrijven, denken en sparren graag mee in verschillende opdrachten. Vind jij het lastig om je eigen bedrijf te presenteren op social media? Wij kijken graag met je mee en geven je graag tips en tricks.

Een aantal opdrachten waar we als BeeldWoord bij betrokken waren delen we graag met jullie:

Pompernikkel en Broodkaas
Het schrijven van gedichten en gedachten is bij Markeloër Harm Linde ooit begonnen met het volgen van een cursus ‘Korte verhalen schrijven.’ Tot zijn eigen verrassing verliep dit vrij succesvol en gaf het hem de stimulans om dit verder te ontwikkelen. Na een aantal jaren, korte verhalen en gedichten te hebben geschreven konden we Harm overtuigen om een en ander te bundelen. Zijn teksten werden door ons geredigeerd en opgemaakt.  Voor de omslag maakten we een passend ontwerp. Een prachtige bundel met hardcover vol gedichten en gedachten is het prachtige resultaat van deze samenwerking. Het boek is overigens bij ons verkrijgbaar in de Fotostudio.

Wad
Informatie, verhalen, bezienswaardigheden, tips en wetenswaardigheden over het kleinschalige appartementencomplex Waddenresidentie Ameland en het prachtige eiland hebben een plekje gekregen in een prachtige glossy. Een hoogwaardig en informatief magazine voor de gasten van het vakantiecomplex op Ameland. Wij namen de teksten en het beeldmateriaal voor onze rekening waardoor we ons met regelmaat onder de Amelanders begaven. Een prachtige opdracht waarbij we nauw samenwerkten met Wad aan de Wand.

Jubileumuitgave 50 jaar optocht Dorpsfeest Markelo
Dorpsfeest Markelo vierde in augustus 2023 het 50-jarig bestaan van de Markelose optocht. Samen met de jubileumcommissie doken we het archief in op zoek naar zo veel mogelijk verhalen rondom 50 jaar optocht in Markelo. Met de opdracht om vooral zoveel mogelijk fotomateriaal in de uitgave te verwerken maakte we een prachtige jubileumglossy. Een echt bewaarexemplaar waarmee de geschiedenis rondom de optocht is vastgelegd. Benieuwd naar dit geweldige magazine waarvoor wij de teksten en vormgeving realiseerde? Neem een kijkje: Jubileumuitgave Optocht Dorpsfeest Markelo