Pasfoto’s

Wil je snel en gemakkelijk officiële pasfoto’s laten maken voor je paspoort, rijbewijs of visum in Hof van Twente en omgeving? In onze Fotostudio maken we gebruik van de nieuwste apparatuur en software, waardoor we voldoen aan de strenge eisen voor pasfoto’s voor diverse officiële documenten, zoals paspoorten, identiteitskaarten, rijbewijzen, visa en andere identiteitsdocumenten.

We zorgen ervoor dat onze pasfoto’s voldoen aan alle wettelijke richtlijnen, waardoor je met onze goedkeuringsgarantie kunt vertrouwen op foto’s die altijd geaccepteerd zullen worden. Terwijl we aan het werk zijn, kun je gewoon meekijken terwijl we de positie en kleuren van de pasfoto controleren en aanpassen. Binnen enkele minuten wordt de foto gemaakt en afgedrukt terwijl je wacht. Mocht de pasfoto toch onverhoopt niet worden geaccepteerd door een officiële instantie, dan maken wij deze gratis opnieuw voor je.

Ben je op zoek naar een RDW-erkende fotograaf voor het online verlengen van je rijbewijs? Bij ons kun je dit eenvoudig doen. Na het maken van een digitale pasfoto en het plaatsen van je handtekening op het handtekeningenpad, versturen wij de aanvraag online naar het RDW. Binnen maximaal 30 minuten ontvang je een bevestigingsmail van het RDW met informatie over de goedkeuring van de foto en wanneer je je rijbewijs kunt ophalen bij het gemeentehuis.

Ook bieden we de mogelijkheid voor beroepschauffeurs die in Nederland werken maar niet wonen om een nieuw bewijs van vakbekwaamheid aan te vragen volgens de eisen van de Rijksdienst Wegverkeer (RDW). Met een digitale pasfoto, je handtekening en contactgegevens sturen we veilig de benodigde informatie naar het RDW.

Bij ons kun je ook terecht voor pasfoto’s van baby’s en jonge kinderen. Gelukkig zijn de regels voor pasfoto’s van jonge kinderen wat soepeler. Voor officiële documenten voor kinderen jonger dan zes jaar gelden uitzonderingen wat betreft houding en gezichtsuitdrukking.

We zijn op de hoogte van de huidige regelgeving, dus bij vragen of twijfel kun je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.