Foto snelservice

“Hoge kwaliteit en snelle levering”

 

Foto snelservice 
Ervaar een snelle en hoogwaardige fotosnelservice voor je digitale foto’s bij Fotostudio Markelo. Lever je foto’s aan op een USB-stick, geheugenkaart, via je smartphone of gewoon per mail. Als vakfotograaf drukken we de foto’s voor je af, klaar om dezelfde dag op te halen in diverse formaten tot 20×30 cm (A4).

We garanderen afdrukken van hoge kwaliteit tot en met 20×30 cm. Indien gewenst, passen we kleurcorrecties en contrastinstellingen aan. Haal de foto’s op tijdens onze openingstijden of plan in overleg een afspraak op maat.

Voor prints groter dan 20×30 cm, wanddecoratie en fotoboeken werken we samen met ons vaste professionele fotolab. De maximale levertijd voor normale prints bedraagt normaliter 3 werkdagen. Ontdek de ruime mogelijkheden en specifieke levertijden voor jouw keuze door met ons in gesprek te gaan.

Online bestellen?
Heb je eigen foto’s en wil je deze graag hoogwaardig laten afdrukken? Met Pro’s Choice  ben je verzekerd van een professionele kwaliteit van je foto’s, kaarten en zelfs albums. Heb je van ons foto’s ontvangen in hoge resolutie met We Transfer of op Usb stick en wil je deze foto’s hoogwaardig afdrukken? Pro’s Choice is de professionele oplossing! Ervaar de vele mogelijkheden en heldere prijzen. Upload eenvoudig je foto’s en bestel.