Familiefotografie

Een speciale verjaardag, jubileum of een bijzondere gebeurtenis zijn vaak momenten waarbij een fotoreportage wordt gemaakt. Maar u kunt ook denken aan bijvoorbeeld een reportage met uw paard, hond of kinderen. Niet altijd hoeft er een speciale reden te zijn om een mooie reportage te willen laten maken.

Voor een fotoreportage zijn wij afhankelijk van de weersomstandigheden. Wij fotograferen namelijk het liefst op een buitenlocatie. Natuurlijk hebben we hier overleg over en plannen we direct een nieuwe afspraak wanneer de weersomstandigheden de geplande fotoreportage belemmeren. Een fotoreportage voor ongeveer 4 personen duurt ongeveer een uurtje. Hierna worden de foto’s door mij standaard bewerkt. Na betaling van de fotoreportage ontvang je van ons een WeTransfer-link waarmee je het vooraf aangegeven aantal foto’s in hoge resolutie kunt downloaden.

BeeldWoord behoudt zich het recht voor om foto’s te gebruiken voor de eigen website en facebookpagina. Heb je dit liever niet, geef dat dan even aan.

Reportage bij feest/jubileum
We maken graag een sfeerimpressie van jullie feest of jubileum. We starten met fotograferen vanaf het begin van het feest gedurende 2 tot 2,5 uur. De foto’s worden vervolgens professioneel bewerkt en na betaling van de factuur, aan jou verzonden met een beveiligde WeTransfer link. De reportage is uit te breiden met een album en/of portretsessie tegen een speciale meerprijs. Voorafgaand aan het feest/jubileum kun je nog een korte portretsessie plannen.