BeeldWoord: een brug tussen beeld en tekst

Fotografie Marjan Noteboom is in een nieuw jasje gestoken – BeeldWoord.
Waarom deze verandering? Al een tijdje was ik op zoek naar een naam die de veelzijdigheid van mijn creatieve uitingen beter weerspiegelt. BeeldWoord gaat verder dan alleen fotografie; het is een naam die een brug slaat tussen beeld en tekst, een naam die veel beter aansluit op mijn werk. Hoogste tijd dus om een nieuw boek te openen met BeeldWoord.

Een Breder Palet van Creatieve Diensten
BeeldWoord staat voor meer dan alleen prachtige beelden. Als fotograaf én tekstschrijver combineer ik mijn passie voor visuele en geschreven expressie. Maar daar blijft het niet bij. Van het bedenken van pakkende social media-content tot het vormgeven van brochures, uitnodigingskaarten en zelfs het binnenwerk van boeken; BeeldWoord zorgt voor creativiteit in beeld en woord.

De Inspiratie achter de Naam
Waarom BeeldWoord? Deze naam symboliseert de symbiose tussen verschillende artistieke elementen die samenkomen in mijn werk. Het is niet alleen een naam; het is een belofte om verhalen te vertellen, emoties vast te leggen en creatieve grenzen te verleggen.