Die eerste indruk…

De kracht van een sterke eerste indruk mag niet worden onderschat, en dit begint vaak met een professioneel zakelijk portret. In het tijdperk van sociale media, zoals LinkedIn, zien we vaak al een foto van iemand voordat we ze in het echt ontmoeten. Onze perceptie wordt dus gevormd voordat we daadwerkelijk contact hebben. Dit benadrukt des te meer het belang van ervoor te zorgen dat je online eerste indruk jouw identiteit en waarden weerspiegelt. Een professioneel zakelijk portret kan het verschil maken!

De impact van een kwaliteitsportret
Een zakelijk portret heeft aanzienlijke invloed. Onze eerste indruk van anderen vormt zich meteen. Wij streven ernaar deze indruk te baseren op een zo compleet mogelijk beeld van jouw persoonlijkheid. Een goed portret zorgt ervoor dat je opvalt en wekt vertrouwen. Dat is precies wat je wilt bereiken met een zakelijk portret. Als het gezicht van een bedrijf wil je dat potentiële klanten voor jou kiezen.

Je hoeft geen model te zijn
Ieder van ons is uniek en dat is iets om trots op te zijn! Bij het maken van een zakelijk portret richten we ons specifiek op de opvallende eigenschappen van jouw karakter en zorgen we ervoor dat je je comfortabel voelt tijdens de sessie. We begeleiden je naar het beste resultaat voor een professioneel zakelijk portret waarin je jezelf herkent en de professionaliteit uitstraalt die je voor ogen hebt. Gun je potentiële klanten de best mogelijke eerste indruk van jou. Wij belichten je beste kanten en karaktertrekken, zowel met studioverlichting als met natuurlijk licht op de (bedrijfs)locatie. In overleg bepalen we samen het doel en de stijl van het zakelijk portret, en je hoeft hiervoor geen ervaren model te zijn. Wij doen er alles aan om jouw wensen te combineren met onze fotografische expertise, resulterend in een authentiek portret dat echt opvalt.

Kledingadvies
Kies kleding waarin je je comfortabel voelt en blijf trouw aan je eigen stijl. Opteer voor kleding die je zou dragen bij een eerste ontmoeting met een potentiële klant. Vermijd witte kleding, aangezien dit de huid vaak bleek doet lijken. Een wit shirt onder een donker jasje of pastelkleuren kunnen prima werken. Wees voorzichtig met kleding met opvallende patronen, zoals zwart-wit ruitjes of bloemenprints. Felgekleurde en fluorescerende kleding komt op beeld vaak niet goed tot zijn recht. Voorkom kleding met teksten.

Hoe ontvang je de foto’s
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor verdere vragen of om de mogelijkheden en tarieven te bespreken. Wij leveren de foto’s in hoge resolutie en kunnen ze, indien gewenst, direct geschikt maken voor publicatie op sociale media of websites. De gebruikelijke levertijd is ongeveer 2 weken na de fotosessie, of volgens de eerder overeengekomen afspraken. Heb je specifieke wensen? Wij denken graag met je mee om een passend zakelijk portret te creëren dat aansluit op jouw doel.