Wad aan de Wand

Zon, zee en strand is voor mij de place-to-be om mijn batterij weer volledig op te laden. Met de zon op mijn gezicht, lopend tegen de wind in en mijn blik gericht op zee kan ik uren volhouden. Telkens is het anders, de kleuren veranderen met de minuut en vervelen doet het echt nooit. Waar ik eerder veel in Zeeland te vinden was heb ik de laatste jaren mijn hart verloren aan Ameland. De Amelanders, het eiland, de natuur, de dorpjes en natuurlijk zon, zee en strand…. het eilandgevoel is heerlijk. De vakantie begint bij het oplopen van de veerboot en eindigt pas als je na de terugreis weer van de boot afloopt. De knop gaat om in Holwerd…

Tijdens de vele verblijven op het eiland heb ik natuurlijk al tig-foto’s gemaakt. Een kleine selectie kun je hier bekijken en wie weet, raak ik je met de beelden en hangt er straks zo’n prachtige foto bij jou thuis aan de wand! Voor nu, snuffel lekker met een kop koffie in de hand door alle foto’s en geniet!